Administrator
może ktoś kiedyś zrealizuje nasz pomysł
Hahaha Postawa przypomina mi troszkę mnie z ubiegłego roku szkolnego xD Hm... w zasadzie to nie tylko z ubiegłego...
Może jednak kiedyś sami się za to weźmiecie? Na razie się nie chce, okej. Ale zrobicie coś tak o dla zabawy, a odniesie sukces... I co wtedy? Łatwa kasa, jeśli się pomysł przyjmie xd
Mi pomysł bardzo się podoba z przerabianiem filmów, dodając muzykę która gra mi w duszy
___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Kobieta w kożuszku i błękitnej sukni?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___
Znam wielu miłośników teatru, którzy słuchają metalu i rocka, więc myślę, że pomysł by się przyjął. Gorzej z realizacją ;p Growlować nie umiem, ewentualnie mógłbym zająć się gitarą i perkusją, ale to na niezbyt zaawansowanym poziomie.
A co do tematu, to czekamy z niecierpliwością
Ja mogę zająć się partią basową ( poziom średni, średnio zaawansowany ) i ewentualnie drugą gitarą ( poziom niezbyt zaawansowany, coś w stylu podstawowego, ale inaczej )
Administrator
Hah ale spójrzcie, dzięki tej rozmowie, pomijając fakt że nie na temat, wątek opowiadania Szifera został najszerzej skomentowany, i stanowi pole dla interesujących rozmów, a pomysły na przyszłość sypią się gęsto xD
Jeśli growl idzie, to jak najchętniej. Co prawda dostrzegam jeden problem... Ale co tam Nie potrafię growlować, a bynajmniej czas dłuższy niż kilka sekund. Nauczę się i będę wymiatał jak Mark Jansen
A żeby nie było tak wybitnie nie na temat - to taaak, czekamy na kolejne opowiadanko
___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___
Tak, żeby nie zejść z tematu na którym skończyliśmy, to była mowa o Podstawianiu nowego dubbingu do filmów razem z partią muzyczną. Najlepsze byłyby musicale. Muzyke postanowiliśmy zamienić na metalowe covery.
Amras Hëlyanwe napisał:
Nie potrafię growlować, a bynajmniej czas dłuższy niż kilka sekund. Nauczę się i będę wymiatał jak Mark Jansen
Jak już będziesz wymiatać tak, jak Mark Jansen, to naszej muzyki będą słuchać wszyscy Można jeszcze znaleźć jakąś dziewczynę, która wysoko śpiewa, stworzycie świetny duet xD
A'propos tego Upiora w operze. Nasza szkolna grupa teatralna (której z resztą jestem czlonkiem) podczas jednego spektaklu użyła Upiora w Operze. Nie wiem który utwór z calosci zaśpiewały nasze wokalistki, ale wyszło na prawdę... wzruszająco. Ja akurat dostałem rolę narkomana, więc podczas piosenki mogłem sobie pozwolić na spazmatyczne drgawki itd To dawało upust emocjom xd
Administrator
Byłem raz na koncercie metalowym jednej grupy, w której na wokalu była laska. Growlowała lepiej niż niektórzy faceci
Może Arch Enemy? Niee, Arch Enemy z pewnością byś poznał
W każdym razie, wokalistka jest...niezła wg mnie
To jak, może zaczniecie już teraz szukać mi partnerki? Oczywiście estradowej xD
___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___