Trzeba zrobić komuś pranie mózgu tak, żeby się przyznał, że jest hitlerem, a potem będziemy mogli na nim stosować różne tortury, o których słyszeliśmy lub czytaliśmy Zawsze ciekawiło mnie jak to jest wyciągać komuś jelito utrzymując go przy życiu
Podobno robisz małą dziurkę w brzuchu i szczypcami powoli wyciągasz jelito, centymetr po centymetrze. Albo to, jeśli weźmiesz tępy nóż i zrobisz nacięcie poniżej pępka, tak do połowy brzucha, to kopiąc kolesia w tyłek powinny mu wypaść wszystkie flaki

Radosny Rabarbar
Fuj. Obrzydliwe. A podobno to ja mam sadystyczne sklonnosci
Amras HelyänweAdministrator
Świetnym pomysłem jest też obcięcie powiek i nasypanie soli do oczu Podobno działa

___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Kobieta w kożuszku i błękitnej sukni?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___
O stary Przebiłeś mnie
Aż mi się motyw z teksańskiej masakry przypomniał, jak koleś obciał kolesiowi nogę, potem powiesił go na haku i to nogę owinął mu szmatą, do której soli nasypał
A mi się przypomniało jak zginał jeden z królów Anglii ( to było opisane w dziele Sapkowskiego! ). Włożyli mu w odbyt rozżarzony pręt
Chyba też bym zginął

związać rękę i obdzierać ze skóry aż do kości kawałek po kawałku tępym nożem i bardzo powoli jednoczesnie sypac sola na rany. potem tak z 2 reka, potem z twarza i az koles zginie. co jakis czas warto tez podduszac ale zeby nie padl bo bedzie mniejszy bol
Radosny Rabarbar
Sadyści...
Ciekawe pomysły macie
Amras HelyänweAdministrator
Ach, prawdziwi artyści tortur potrafili nawet przez 2 tygodnie męczyć torturowanego! To dopiero wyczyn.
Ale dość o tym, jeszcze policja nam zrobi wszystkim wjazd na chatę xd

___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Kobieta w kożuszku i błękitnej sukni?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___
Radosny Rabarbar
A czemu Adidas a nie np. Puma albo Nike?
dresy pumy nie sa dla dresow. sa zbyt fajne. serio jedyne dresy w jakich chodze czasami ale i tak moim zdaniem nic nie przebije pumowych butow
Radosny Rabarbar
a mi to bez różnicy jakie dresy mam a sobie Tak serio, według mnie bardzo wygodne spodnie