Trzeba zrobić komuś pranie mózgu tak, żeby się przyznał, że jest hitlerem, a potem będziemy mogli na nim stosować różne tortury, o których słyszeliśmy lub czytaliśmy Zawsze ciekawiło mnie jak to jest wyciągać komuś jelito utrzymując go przy życiu
Podobno robisz małą dziurkę w brzuchu i szczypcami powoli wyciągasz jelito, centymetr po centymetrze. Albo to, jeśli weźmiesz tępy nóż i zrobisz nacięcie poniżej pępka, tak do połowy brzucha, to kopiąc kolesia w tyłek powinny mu wypaść wszystkie flaki
Fuj. Obrzydliwe. A podobno to ja mam sadystyczne sklonnosci
Administrator
Świetnym pomysłem jest też obcięcie powiek i nasypanie soli do oczu Podobno działa
___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Kobieta w kożuszku i błękitnej sukni?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___
O stary Przebiłeś mnie
Aż mi się motyw z teksańskiej masakry przypomniał, jak koleś obciał kolesiowi nogę, potem powiesił go na haku i to nogę owinął mu szmatą, do której soli nasypał
A mi się przypomniało jak zginał jeden z królów Anglii ( to było opisane w dziele Sapkowskiego! ). Włożyli mu w odbyt rozżarzony pręt
Chyba też bym zginął
związać rękę i obdzierać ze skóry aż do kości kawałek po kawałku tępym nożem i bardzo powoli jednoczesnie sypac sola na rany. potem tak z 2 reka, potem z twarza i az koles zginie. co jakis czas warto tez podduszac ale zeby nie padl bo bedzie mniejszy bol
Sadyści...
Ciekawe pomysły macie
Administrator
Ach, prawdziwi artyści tortur potrafili nawet przez 2 tygodnie męczyć torturowanego! To dopiero wyczyn.
Ale dość o tym, jeszcze policja nam zrobi wszystkim wjazd na chatę xd
___
A ja? Czym ja jestem?
Kto krzyczy? Ptaki?
Kobieta w kożuszku i błękitnej sukni?
Róża z Nazairu?
Jak cicho!
Jak pusto. Jaka pustka!
We mnie..."
___
A czemu Adidas a nie np. Puma albo Nike?
dresy pumy nie sa dla dresow. sa zbyt fajne. serio jedyne dresy w jakich chodze czasami ale i tak moim zdaniem nic nie przebije pumowych butow
a mi to bez różnicy jakie dresy mam a sobie Tak serio, według mnie bardzo wygodne spodnie