Nie, ja wiem, że ja nie umiem Gitara, moja miłość, kaleczy mi uszy
Już ja to widzę, już ja to widzę...
Jakbym zaczęła grać, to by mnie wyrzucili na dwór xD I na pewno to nie jest takie proste jak wam się wydaje
Okej, okej Ja jak na razie się nie znam
W końcu się dowiedziałam, ze nie możesz xD Bo tak to stwierdziłam, że teraz Ty jakiegoś focha masz
Śmiej się śmiej, sam nie wiedziałeś kiedy, jak i po czym ja się obraziłam xD
Hmm.. Teraz mi się przypomniało... I chciałabym poznać Waszą opinię Bo gdy czytałam sobie jakieś forum o muzyce rockowej i metalowej trafiłam na "recenzję" Slipknot'a. I tam ludzie wypowiadali się, że wiele osób uważa ten zespół, za band dla tzw. "kindermetali"
Zapewne wiecie o co chodzi
A jak Wam się wydaje ? Prawda to, czy nie ?
Zależy, czego będziesz słuchała potem. Dla niektórych Slipknot jest już tak metalowym zespołem, że bardziej się nie da. Ja ze slipknota ewoluowałem w taki perfidny death metal i powercore, że pierwsze pięć sekund orało mi banię, kolejne pięć ją wysadząło, kolejne pięć nieskładnie ją sklejało, a kolejne 13 minut była sołówka, któa nie była solówką. Ale później ewoluowałem w coś, co ma jakiś rytm, mimo, że zmienny, w czym można rozróżnić słowa, i co ma jako-taki sens w tych sowach, czyli metal progresywny. Polecam Thunderstone czy Darkwater

Oczywiście że znam i są "bardzie metalowe" zespoły od Sliknot'a < nie wiem czy istnieje takie połączenie wyrazów, ale human nie jestem, chociaż o polszczyznę staram się dbać >. Ale chyba nie słucham, nie wiem. Takie, nazywane przez niektórych " darcie ryja" jakoś nie sprawia mi przyjemności, a jeśli tak, to tylko czasem, jak jestem bardzo zdenerwowana